TreCorde Music

Op zoek naar de website van TreCorde Music?

Deze vindt u hier.


Hieronder staan een aantal projecten waar TreCorde ICT Consultancy aan heeft gewerkt. Voor meer informatie over de projecten of diensten kunt u contact opnemen met Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .
 


Voor een landelijk opererend reïntegratie-instituut is een plan van aanpak opgeleverd voor de implementatie van een elektronische leeromgeving op basis van SharePoint 2010. Op dit moment wordt dit plan intern door de organisatie uitgevoerd met, waar nodig, consultancy-ondersteuning van TreCorde ICT Consultancy.

 


Voor diverse (inter)nationale projecten zijn projectsites ontworpen en ingericht binnen SharePoint en Joomla. Op dit moment wordt gewerkt aan samenwerkingssites voor Europese projecten.

 


Voor een onderwijsorganistie binnen het speciaal onderwijs is een plan van aanpak opgeleverd voor de implementatie van afstandonderwijs op basis van SharePoint en videocommunicatie.

 


Voor de Hogeschool Zuyd in Sittard zijn in het kader van het traject Kansen voor Kenniswerkers enkele master classes gegeven. Onderwerpen in deze masterclasses waren Informatie Management, IT Projectmanagement, Social Media binnen bedrijven en samenwerking via Web 2.0.

 


Voor een klant uit het zuiden van het land is een onderzoek gedaan naar de haalbaarheid van een opleiding tot webdesigner en/of webdeveloper. Hiervoor zijn competenties, arbeidsmarkt, trends en certificering in kaart gebracht.

 


Projectrol

  • Inrichting SharePoint projectsite en communicatiemiddelen voor de internationale samenwerking.
  • Verzorgen workshop Collaboration & Communication using the INTA Web Portal.

Voor dit project is de projectomgeving ingericht inclusief de audio- en videomiddelen voor communicatie tussen de partners uit Nederland, Duitsland en Malta. Tevens is een engelstalige workshop gegeven over de samenwerking via de SharePoint portal.

 


Projectrol

  • Projectcoördinator implementatie SharePoint portal, e-learning omgeving en communicatieplatform EDDY College.
  • Consultant inrichting SharePoint e-learning portal van deelnemende scholen.

EDDY College was een overkoepelende SharePoint e-learning portal met virtuele klassen voor afstandonderwijs in het voortgezet speciaal onderwijs.

Lees meer...

 


Projectrol:

  • Projectcoördinator implementatie elektronische leeromgeving, het samenwerkingsplatorm en de synchrone en asynchrone communicatietechnieken.
  • Functioneel ontwerper elektronische leeromgeving en samenwerkingsplatform.
  • Coördinator van de werkgroep E-learning and the use of IT van de international samenwerking ISIS Network for Distance Learning.

Eminus is winaar van de EWerk aspect prijs 2007

Eminus is een synchrone en asynchrone leeromgeving van REA College Nederland, waarmee jonge arbeidsgehandicapten vanuit thuis kunnen leren, een beroepsopleiding kunnen volgen en stage kunnen lopen.

Lees meer...